Lliurament a domicili

Adjunto un article aparegut al Diari de Terrassa, que ens port aportar idees de com afrontar la crisis econòmica.

En un moment en què costa vendre, els comerciants s’espavilen per fer les coses fàcils als clients. La fruita, el menjar preparat, l’esmorzar, les flors o els entrepans. Tot t’ho porten a domicili.

Text: Cristina Moragas (El diari de Terrassa 12 de Març del 2011)
Fa uns anys, només els grans su- permercats lliuraven comandes a domicili. Avui fins i tot els res- taurants turcs et porten un menú a base de döner o de kebab a casa. I en- cara et regalen una ampolla de vi. La realitat comercial ha canviat i el servei a domicili és un valor afegit que mol- tes empreses incorporen per afalagar els clients. Restaurants, bars d’entrepans, floristeries, peixateries, tendes de compra-venda d’or… En el darrer any en aquest suplement hem informat de moltes i variades iniciatives en aquest sentit.
Un exemple, és Xalada, un establiment de llaminadures, gelats, begudes, xocolates i crispetes que tam- bé oferia la possibilitat de servir es- morzars a domicili, un costum molt típic del Brasil. “Ens ho demana gent de totes les edats”, explica en Xavi Fornieles, impulsor del negoci juntament amb la seva parella, Daniela Mota. “Hi ha fills que ho volen regalar als seus pares i molts clients que contracten el servei per sorprendre la parella”, afegeix. I confessa que alguna vegada els ha passat que en trucar el timbre de la porta per lliurar la cistella, han despertat l’afortunat.
UNA PRIORITAT
D’altres comerciants que hem visitat en els darrers mesos ens han assegu- rat que, tan aviat com puguin, servi- ran comandes a domicili. “Un dels projectes que tinc és el servei a domi- cili de productes envasats perquè crec que és el futur”, explicava al desembre Daniel Majoral, propietari de la tenda El Tastet de la Cisqueta, especialitza- da en embotits, carns i formatges de la Cerdanya.

Xavi Fornieles, de la botiga Xalada, en el moment d’entregar un esmorzar sorpresa a la Glòria, que no es creu el que veu. El Raül, el seu company, va voler obsequiar-la amb aquest present tan especial per celebrar el seu aniversari de casament. A dins de la cistella hi havia suc de taronja, llet, pastes, embotits, formatges, bombons, cereals, fruita tallada i un munt de coses per a un esmorzar de campionat. Xalada també hi posa el Diari de Terrassa del dia, tot un detall. RAMON NAVARRO

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s