Història espectacular que li ha passat avui a ma mare:

Acabava d’aparcar i uns joves de 16-17 anys s’han accidentat amb la moto, a pocs metres seu. Un ha sortit disparat, rebolca-se per l’asfalt i l’altre ha quedat atrapat a sota la moto.

Instintivament, ma mare ha anat a socórrer al de sota la moto, que no parava de queixar-se de la cama. Mentre intentava aixecar la moto, cosa que li costava perquè no hi havia ningú més pel carrer, veu que l’altre noi ja està dret, però no s’acosta. Està fent voltes buscant algo per sota els cotxes, mira a tot arreu, menys al seu amic. En aquell moment, es gira i li diu a ma mare “el mòbil, el mòbil…. no trobo el mòbil“.

India 07al 767
Foto feta a la India (2007). Moto amb banda sonora.

Ma mare ha flipat. Li ha fotut un moc, dient-li que vingués a ajudar-la a aixecar la moto. En aquell moment el noi ha trobat el mòbil. S’ha acostat a aixecar la moto, però amb una mà pendent del telèfon, perquè se li havia parat.

Resultat: el del mòbil amb el cos ple de rascades perquè anava en màniga curta. El de sota la moto amb una cama trencada. El mòbil amb la pantalla esquerdada. Ma mare sense esperança en la joventut.